06 123 204 12

Consult

1. Hoe verloopt een consult?
Tijdens het eerste consult vindt er een uitgebreid vraaggesprek plaats. Naast vragen over uw ziekte of klacht wordt er aandacht besteed aan diverse aspecten van uw gezondheid. Het beoordelen van uw tong en het zeer nauwkeurig voelen van beide polsen speelt een belangrijke rol bij het stellen van de diagnose. Naar aanleiding van de diagnose wordt een behandelingsplan opgesteld. Bij een eventueel vervolgconsult wordt er gekeken naar uw gesteldheid van dat moment. Er is dus geen standaard behandeling, de behandeling is volledig op uw persoon/situatie afgesteld.

2. Hoe lang duurt een consult?
Het intakegesprek duurt een uur. De tijdsduur van een vervolgconsult is ook een uur.

3. Moet ik iets meenemen naar een consult?
Tijdens het eerste consult zal ik naar uw medicijngebruik vragen. Het is handig als u uw medicijnen meeneemt of een lijstje van uw medicijnen.

4. Waar moet ik voor het begin van het consult wachten?
Als u aankomt kunt u plaatsnemen in de centrale wachtruimte. Hier is een leestafel. U wordt door mij op de afgesproken tijd opgehaald.

5. Wat moet ik doen als ik te laat ben?
Het is het prettigst dat u mij dan even belt. Ik zal sowieso op u wachten, de (resterende) consulttijd blijft voor u beschikbaar.

6. Kan ik een afspraak annuleren?
Als u een afspraak wilt annuleren dient u dat minimaal 48 uur van te voren te doen, anders wordt het volledige tarief in rekening gebracht. U kunt een afspraak uitsluitend telefonisch annuleren, niet per e-mail.

7. Mag ik iemand meenemen?
Ja, dat mag.

8. Mag de hond mee?
Nee, helaas.

9. Kan ik buiten het spreekuur bellen?
Als ik niet beschikbaar ben, zal er altijd een antwoordapparaat / voicemail aan staan. Als u een vraag heeft die niet tot het eerst volgende spreekuur kan wachten, kunt u een boodschap achterlaten.